Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ciprus képes leírás - Ciprus.tlap.hu
részletek »

Ciprus - Ciprus.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: ciprus.tlap.hu » Ciprus
Keresés
Találatok száma - 10 db
 Country profile: Cyprus

Country profile: Cyprus

Key facts, figures and dates

A Country Study: Cyprus

A Country Study: Cyprus

Cyprus : Country Studies - Federal Research Division, Library of Congress

Ciprus az álomsziget! Akciós árak, üdülés olcsón!

Ciprus az álomsziget! Akciós árak, üdülés olcsón!

Ciprus Önre vár most fantasztikus áron!Mindent megtalál Cipruson amire csak vágyik.A nyugodt nyaralásra vágyók éppúgy mint a vízi sportokat vagy a kulturális programokat kedvelők.Barangoljon bátran honlapunkon,ha Ciprust választja úticéljául, nem fog csalódni.Nem szereti a kötött utazási időpontokat? Weboldalunkon az utazási irodák ajánlatai mellett olyan egyénre szabott internetes szállás és repülőjegy foglalási lehetőséggel várjuk, amely Önnek lehetővé teszi, hogy a saját igénye szerint tervezze meg nyaralását.Ajánlataink között mindenki megtalálja a számára kedvező nyaralást, körutazást illetve egyéni szállásajánlatot.Weboldalunk az utazási ajánlatok mellett sok fotóval segíti a tájékozódást és az utazás megszervezését.Remélem felkeltettük érdeklődését

Ciprusi magyar bolt

Ciprusi magyar bolt

2009-ben nyílt Larnacán a Paprika Store. A bolt polcain magyar termékek és mindezt egész Cipruson házhoz is szállítják. Aki hosszabb időt tölt a szigetországban, annak biztos hiányzik a Túró Rudi, a téliszalámi, a finom magyar kolbászok, vagy az otthon jól megszokott édességek. Ezeket mind megtalálod és még annál is többet!

National Geographic - Cyprus

National Geographic - Cyprus

Cyprus facts, information and history, travel videos, flags, photos from National Geographic.

Portals to the World: Cyprus

Portals to the World: Cyprus

Selected Internet Resources: Cyprus. Portals to the World contain selective links providing authoritative, in-depth information about the nations and other areas of the world. They are arranged by country or area with the links for each sorted into a wide range of broad categories. The links were selected by Area Specialists and other Library staff using Library of Congress selection criteria.

Hirdetés
Tuti menü